Tilburg bereikbaar voor iedereen!

VVD Tilburg vindt het een verstandig besluit dat de Ringbaan Zuid 70 km/u blijft. Eerder wees raadslid Freek Reffeltrath het college er al op dat de inrichting van de weg mede de snelheid bepaalt. Het aanpassen van de Ringbaan Zuid zou erg veel geld gaan kosten omdat voor het veranderen van de snelheid ook de weg inrichting aangepast moet worden.

De bereikbaarheid van heel Tilburg is de weegschaal waarop iedere mobiliteitsmaatregel zou moeten worden gewogen. Echter, zien we dat in het verleden daarbij veel aandacht naar de bereikbaarheid per fiets ging en niet de bereikbaarheid per auto. We zijn daarom erg blij dat bereikbaarheid per auto nu ook de verdiende aandacht krijgt. De VVD blijft dit punt onder de aandacht brengen, zodat Tilburg bereikbaar blijft voor iedereen!

De bereikbaarheid van de binnenstad is voor de VVD Tilburg een speerpunten. Onze binnenstadsondernemers zijn erbij gebaat wanneer hun winkels goed bereikbaar zijn. Daarom blijven we inzetten op goede bereikbaarheid in de binnenstad en voldoende parkeergarages aan de cityring. Bovendien moeten deze parkeergarages representatief zijn en goed onderhouden worden. Winkelen in Tilburg moet van begin tot eind een top ervaring zijn.

Zo maken we van een boodschappenstad een winkelstad.