Tilburgse Liberale Nieuwjaarsborrel

2018 was een prachtig jaar. Een jaar waarin de VVD een prachtige uitslag haalde bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Een jaar waarin de JOVD een vliegende start maakte met haar donateursnetwerk Club 013. Bovenal was 2018 een jaar waarin de VVD Tilburg en de JOVD Hart van Brabant meer dan ooit samen optrokken om Tilburg en de regio daaromheen een stukje liberaler te maken. 

2019 wordt het jaar van de Provinciale Staten- en de Waterschapsverkiezingen. Verkiezingen waar veel VVD'ers en JOVD'ers staan te popelen om Brabant nog liberaler te maken. Daarom organiseren de VVD Tilburg en de JOVD Hart van Brabant na het succes van vorig jaar weer een gezamenlijke nieuwjaarsborrel. Deze avond zullen we terugkijken op 2018 en proosten op 2019. Neem vooral nieuwe leden en introducees mee, want iedereen is welkom, ook andere politieke partijen!

Speciaal voor nieuwe leden en introducees zullen de besturen van de VVD en de JOVD al om 19.00 uur klaar staan. Nieuwe leden hebben dan uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken en vragen te stellen over wat het lidmaatschap van beide organisaties precies inhoudt.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 11 januari!