Yvonne Heutmekers-Linders

Gemeenteraadslid


Als er zaken in je omgeving zijn waar je een andere mening over hebt, kun je langs de zijlijn gaan staan. Of je stapt het speelveld op. Dat laatste past het beste bij mij. Het gesprek aangaan en opkomen voor waar je in gelooft. En waar ik in geloof: ga in gesprek en kom samen tot het beste resultaat.

Als projectmanager heb ik geleerd om doelgericht te zijn en mensen mee te krijgen in mijn idee├źn. En dat komt me binnen de politiek enorm van pas.

Tilburg is de stad waar ik geboren ben, waar in gestudeerd heb en waar ik werk. Berkel-Enschot is waar ik woon en leef met mijn man en 2 kinderen.
Berkel-Enschot is voor mij en mijn gezin een fijne plek om te wonen: een mooi landelijk Brabants dorp, met Tilburg als stad om de hoek.

Ik wil me inzetten om Tilburg te laten bloeien als mooie stad. Maar wil me ook inzetten om aandacht te houden voor de dorpen die onderdeel zijn van Tilburg (Berkel-Enschot en Udenhout). Op dit moment zijn er heel veel ontwikkelingen in Berkel-Enschot en Udenhout. En de belangen van het dorp behartig is daarbij graag!

Want juist de combinatie van een grote bruisende stad en het landelijke karakter van de dorpen er omheen, maakt Tilburg uniek.

Heb je een vraag? Of wil je mij in gesprek, neem gerust contact met mij op.