Aad Onderwater

Algemeen bestuurslid Opleiding en Talentmanagment

Lokaal Netwerk VVD Tilburg

In 1963 geboren in Rotterdam. Na vele verhuizingen, studie en werk, ook in het buitenland, woon ik sinds 1992 in de Reeshof, Tilburg. Ik ben getrouwd met Helma en we zijn trotse ouders van drie kinderen, Michelle, Robbert en Demi. Om het hoofd leeg te maken kom je me tegen in het Reeshof bos met ons hondje Semmy om lekker te wandelen en te genieten van de natuur of tijdens een rondje hardlopen in de omgeving. Daarnaast ben ik nog actief als trainer / coach bij HC Tilburg.

Tilburg en zeker ook het staddeel de Reeshof is prachtig, veelzijdig. Ik voel me er thuis en het heeft heel veel om je er thuis te voelen. Er is altijd iets te doen, je kunt de drukte opzoeken door lekker te genieten van een hapje en drankje in de stad, maar ook om de rust op te zoeken in één van de mooie buiten gebieden. En alles dichtbij. Naast mijn gezin, maakt Tilburg “de stad” waar ik wil wonen.

Ik ben werkzaam in de Railinfra sector als Business Manager Logistics bij Strukton Rail. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is ervoor zorgen dat het team samen blijft werken. Dit vind ik één van de meest uitdagende onderdelen van mijn dagelijkse activiteiten. Teamwork is niet alleen binnen mijn werk belangrijk, maar ook in het team van de VVD. Samen kunnen we ver komen.

Al vanaf het moment dat ik mocht gaan stemmen ging mijn stem uit naar de VVD. Vrije, eigen keuzes maken, verantwoordelijk zijn voor je “eigen” leven, zijn voor mij belangrijke items in het leven. Met elkaar er iets moois van maken en vooruit kijken. Maatschappelijk iets ondernemen heb ik mijn hele leven al gedaan. Naast het helpen bij de sportverenigingen vond ik het tijd om te kiezen om de VVD te ondersteunen. Ik vind het daarom fijn om sinds november 2020 lid te mogen zijn van het bestuur van het lokale netwerk Tilburg als bestuurslid Opleiding & Talentmanagement.

Door het samen oprichten van een activiteiten commissie binnen het lokaal netwerk Tilburg willen we met zowel leden als niet leden discussiëren over alles wat speelt in de gemeente. Door het organiseren van bijeenkomsten (zowel fysiek als digitaal) willen we zoveel mogelijk weten wat er speelt om de stad een nog mooiere toekomst te geven. Het mooie is dat iedereen welkom is en het inhoudelijk goed moet zijn, maar zeker ook gezellig.