Bijeenkomst Politiek Actief 2024

Zo’n 98% van alle Nederlanders is geen lid van een politieke partij. Bovendien vindt een groot deel van de Nederlanders politiek niet interessant, ze bemoeien zich er niet mee. En dat mag, natuurlijk! Maar ergens is het vreemd. De politiek bemoeit zich intussen namelijk wel met jóu. Alle reden om op te letten en misschien wel mee te doen. 
De (Tilburgse) VVD is een gezellige vereniging waar je veel mensen met verschillende achtergronden leert kennen. Je kunt trainingen en opleidingen volgen, maar bovenal praat je vanaf het begin mee over hoe de overheid én inwoners met elkaar omgaan. 
Overweeg je politiek actief te worden? Wil je graag meedenken? Wil je weten wat we allemaal doen bij de Tilburgse VVD? Op donderdag 17 oktober 2024 organiseert de Tilburgse VVD de bijeenkomst ‘Politiek Actief’. Dit is een bijeenkomst voor inwoners die geïnteresseerd zijn in politiek en er meer over zouden willen weten. Tijdens een informeel en vrijblijvend programma vertellen lokaal en landelijk bekende VVD-ers over politiek actief zijn. 
Er is alle ruimte om vragen te stellen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij jouw aanmelding te sturen naar: politiekactief@tilburgsevvd.nl